Wat is de parkingverkoop ?

Parkingverkoop is een jaarlijkse verkoop van chocoladeprodukten ten voordele van een goed doel. De chocoladeprodukten worden door Barry Callebaut geleverd. Het ingezamelde geld gaat integraal naar de deelname aan de "1000km van Kom op tegen kanker" (https://www.de1000km.be) en aan "100km van Kom op tegen kanker" (https://www.de100kmrun.be). Deze actie wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd. De voorbije edities vonden steeds plaats op de eerste zaterdag van december op de parking voor de Callebaut Chocolate Academy in Wieze.

Welke produkten kan ik kopen tijdens de parkingverkoop ?

Tijdens de parkingverkoop worden chocoladeprodukten verkocht uit het aanbod van Barry Callebaut. Deze produkten hebben een kortere 'best before' (typisch nog 1-3 maanden) en kunnen daardoor aan fabrieksprijzen worden aangeboden.

Voor wie is de parkingverkoop bedoeld ?

De parkingverkoop is enkel voor particulieren, voor echte chocoladeliefhebbers die het goede doel een warm hart toedragen.

Het maximum aankoopbedrag per klant is beperkt tot 500 euro.

Wanneer gaat de parkingverkoop dit jaar door ?

Onze jaarlijkse parkingverkoop gaat voor de tweede keer door in hybride formaat.
U kan bestelling plaatsen via webshop vanaf begin november en afhalen op een door uw gekozen tijdstip op zaterdag 2 december 2023 vanaf 8u tot 15u.